Ovoga srpnja na najpopularnijoj hrvatskoj plaži Zrće počinje iščekivani Fresh Island Festival.


Uoči svog hrvatskog premijernog nastupa 05.srpnja u sklopu Fresh Island Festivala, hip-hop ikona Nas i njegov management kontaktirali su organizatore te na listu zahtjeva dodali hrvatska vina i još neke delicije.

Vezani članci Slika nije dostupna Ćorlukina cura se zabavljala s Grubnićem Slika nije dostupna Zgodne gošće za kojima se okretalo cijelo Zrće!

>> Malena Blue Ivy postala počasnom građankom grada Hvara!

Popularni NAS načuo je od svojih prijatelja Beyonce i Jay Z-a, koji su prošle godine ljetovali na Jadranu, kako obavezno mora probati naša vina, salatu od hobotnice i carpaccio od palamide.

Da je slavim zvijezdama bilo odlično na našem Jadranu, svjedočili su u intervjuima i preko Twittera, a gdje su sve bili i što su sve vidjeli podsjetite se u našem prošlogodišnjem video prilogu. Hvar ih je ostao u lijepom sjećanju, a kako bi se mještani zahvalili, odlučili su imenovati manelu Blue Ivy počasnom građankom Hvara.

Fresh Island festival ove će godine ugostiti velika europska i svjetska glazbena imena kao što su Eve, NAS i Dj Muggs iz Cypress Hilla.Održavati će se u klubovima Aquarius, Papaya te na ekskluzivnom partiju na brodu a završava 08. srpnja. Fresh Island Festival svakako je događaj koji ne biste trebali propustiti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.