Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ekipa IN magazina snimila je u Dubrovniku glumicu iz popularne serije, koju će gledatelji Doma TV-a ponovno moći pratiti početkom kolovoza.


Lijepa Ayga Variler, koju hrvatski gledatelji znaju po ulozi Mehmetove sestre Pinar, sjela je odmah pored dubrovačke ekipe IN magazina koja joj je postavila pitanja vezana uz seriju i privatan život. Glumica je priznala kako je namjeravala posjetiti Dubrovnik na par sati, no vidjeviši ljepotu Hrvatske odlučile je ostati čak tjedan dana.

Vezani članci Slika nije dostupna Turski Brad Pitt počeo lomiti srca Hrvatica

O seriji ‘Gumuš’ i njezinoj popularnosti glumica je izjavila: 'Snimanje Gumuša je završeno prije tri godine te je nevjerojatno koliko je serija postala popularna i da se još uvijek prikazuje'. Lijepa Pinar otkrila je IN magazinu i svoje buduće planove: 'S obzirom da sam i pjevačica trenutno radim na svom novom albumu, a trenutno se u Dubrovniku odmaram s dečkom Emirom Ersoyjem.'

Zašto je zvijezda turske serije odlučila ostati u Hrvatskoj te s kim je surađivala na svom albumu gledatelji mogu saznati u sutrašnjem IN magazinu. Dok se Mehmetova sestra Pinar odmara u Dubrovniku, njezinog brata iz ‘Gumuša’ gledatelji mogu pratiti u seriji ‘Bijeg’ na Novoj TV.