Jennifer Lopez našla se listi Forbesovoj listi 100 Najutjecajnijih žena.


Jennifer Lopez našla se na ovoj prestižnoj poziciji po prvi put. Izgleda kako je njezina uloga u žiriju 'Američkog idola' bila itekako utjecajna, te se našla na 38. mjestu godišnje liste.

Vezani članci Koronavirus u Njemačkoj Procurio plan za izlazak Njemačke iz lockdowna: Otvaranje u tri faze, restorani dolaze tek na kraju Slika nije dostupna Tko je najmoćniji čovjek na svijetu?

Njemačka kancelarka Angela Merkel proglašena je najutjecajnijom, dok je američka Tajnica Hillary Clinton odmah iza nje. Brazilska predsjednica Dilma Rousseff je na trećoj poziciji, dok je američka prva dama Michelle Obama na sedmom mjestu.

>> Merkel opet najmoćnija žena svijeta

U svijetu showbizznisa, Oprah Winfrey je na najvišoj poziciji (11. mjesto), a iza nje su Lady Gaga (14. mjesto), Beyonce (32. mjesto), zatim su tu i Ellen DeGeneres, Angelina Jolie, J.K. Rowling, Gisele Bundchen, Shakira, Sofia Vergara…

'Ova godina Moćnih Žena bila je utjecajna na nekoliko različih razina, sve su one imale drugačiji utjecaj na globalnu zajednicu', rekla je glavna žena na čelu ForbesWoman, Moira Forbes.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.