Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nizozemska glumica Sylvia Kristel, poznata diljem svijeta po svojoj ulozi u erotskom filmu 'Emmanuelle' doživjela je moždani udar i hospitalizirana je u Amsterdamu, objavila je u ponedjeljak njezina agentica.


'Prije tri tjedna Sylvia je imala moždani udar', kazala je Henriette Hoogenboezem, glumičina agentica, potvrđujući informacije koje je objavio belgijski tisak.

'Za sada ne znamo kakve će posljedice ostati', istaknula je, dodajući da su svi zabrinuti za glumičin život. Sylvia Kristel (59) liječila se od raka grla a nakon toga je dobila moždani udar.

Vezani članci Sud potvrdio: Boro Nogalo nezakonito je smijenjen - 6 Boro Nogalo najavio povratak na čelo Srebrnjaka: "Bio bih kukavica da se ponovo ne kandidiram" Posljedice liječničkih pogrešaka - 7 Svjedočanstvo liječnika o bizarnim i opasnim pogreškama: "Pacijent se žalio na bolove, nije se mogao ni sagnuti. Došao je na rendgen..."

>> Zvijezde i u bolnici misle na svoje fanove!

Sylvia Kristel, najpoznatija nizozemska glumica, postala je poznata nakon svog prvog filma 'Emmanuelle' 1974. godine.Film je doživo veliki međunarodni uspjeh, a govorio je o seksualnim avanturama mlade djevojke u Aziji. Film je trinaest godina prikazivan u kinu u Parizu.

Sylvia Kristel je godinu dana kasnije snimila "Emmanuelle 2", a zatim i još dva nastavka, posljednji 1984. godine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.