Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prošlo je 20 godina od prve sms poruke. I političari vole to sredstvo komuniciranja! Pogledajte tko ih šalje i do 100 na dan, a tko ne može ni slova pronaći na tipkovnici.


 Dok danas troše novac na sms-ove, nekad su džeparac trošili na sladoled, stripove, žvakaće gume.. Otkrili su nam i kako bi reagirali da se pljačka dogodi pred njihovim očima - tko bi se junačio, a tko sledio.

>> Sjećaju li se oni prvog poljupca?

Vezani članci Sabina Tandara Knezović Tko je na tronu političke popularnosti u Hrvatskoj? Predsjedniku Milanoviću rejting se popravio, ali dvojici političara on je u - slobodnom padu Slika nije dostupna Pročitajte što su sve političari rekli o najavljenim sankcijama

I dok su jedni bili malo suzdržaniji neki su otkrili kako bi se bez problema suočili s pljačkašima.
'Vidio bi koliko je pljačkaša. Ako je jedan ili dva pokušao bi ih spriječiti', rekao je Jasen Mesić, dok je don Ivan Grubišić ipak bio suzdržaniji.
'Ili reći i prijaviti na mobitel ako te ne bi opalili u međuvremenu'

Političari su otkrili i na što su u djetinjstvu trošili džeparac.
'Ja nisam imala džeparac. Mene je baka odgajala, teško smo živjeli i nikada ga nisam imala', rekla je Jadranka Kosor. 'Dnevno sam imala nešto dinara tadašnjih i mama je uvijek rekla znam da ih potrošiš na cigarete', ispričala je Gordana Sobol.
Dok su drugi zastupnici svoj džeparac najčešće trošili na sladoled, stripove ali i odjeću.

>> Ljubavni problemi mučili političare u mladim danima

Ove godine obilježava se dvadeseta godišnjica otkad je poslana prva sms poruka.Tako su hrvatski političari otkrili da dnevno pošalju između 15 do 100 poruka. No nemaju svi tu naviku. 'Ne volim poruke i uopće ne volim mobitel', rekla je Kosor.

A što su još otkrili pogledajte u video prilogu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju