Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U današnjem društvu vrlo je lako postati poznat. Sve što trebate jest želja za slavom. Jeste li spremni na svojih 5 minuta?!


Kako u svijetu, tako i kod nas, najlakše ćete postati slavni ukoliko se lišite viška krpica, te goli pozirate u nekom showu, web stranici ili na crvenom tepihu. Medijska pažnja vam je zagarantirana!

Vezani članci Nives Celzijus Na prvi pogled tako jednostavna fotografija, ali ipak je to Nives, mora ona malo začiniti stvari Nives Celzijus Od Nives smo naviknuli na razne provokacije, ali ova fotografija uspjela je podijeliti njezine pratitelje

Osim golotinje, prolaze i sve što je neobično i dosad neviđeno. Biste li zamijetili Lady Gagu da nije 'obukla' haljinu od sirovog mesa, ili Kim Kardashian i Coco da ne objavljuju svoje golišave fotke na Twitteru. Istom logikom idu i regionalne ljepotice, a Soraja, Nives Celzijus, Maja Morales i Jelena Karleuša samo su jedne od njih koje zabavljaju svojim atributima.

>> Odlučila pokazati sve što ima!

Ono što će dospjeti u medije i donijeti vam planetarnu popularnost, definitivno su privatni video materijali, kućni filmići, hakirani mobiteli i mail adrese s vašim golišavim fotografijama. Golotinja je uvijek fascinirala javnost.

Medijsku pažnju dobit ćete i skandalima, optužbama, kontroverzama, brakom s poznatom osobom, sudjelovanjem u reality show, ili za one najhrabrije, transformacije plastičnim operacijama pred kamerama.

>> Kolumbijka pristala na plastične operacije pred našim kamerama

Svijet je postao prepun ljudi koji bi željeli biti slavni, no koja je cijena koju morate platiti za svega 5 minuta pažnje? 'Savjete' za postizanje slave primite s našim upozorenjem- biti poznat nije nimalo jednostavno kao što izgleda.

Zato postoji velika razlika između zvijezda koje su na A listama, imaju vrhunski ugled i primaju milijunske plaće za svoju glumu ili nastupe, te one koji plijene pažnju skandalima i hrane se svojim pojavama u medijima.

I na kraju, podsjetit ćemo vas na jednu staru poslovicu: Pazi što poželiš, jer bi ti se to moglo i ostvariti!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.