Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je u studenom prošle godine preživio upalu pluća, 48-godišnji George Michael rijetko se pojavljivao u javnosti.


No nakon dodjele Brit Awardsa, izgleda da pjevač opet puni medijske stupce, jer je izazvao 'pomutnju' govorom na samoj ceremoniji.

Vezani članci Monika Kravić Moniku Kravić ne viđamo često na domaćim događanjima, no kad se pojavi, pokupi svu pažnju Ekipa filma Bilo jednom u Hollywoodu Dodijeljeni Zlatni globusi: Pobjednici "1917" i "Bilo jednom u Hollywoodu", Globus dobio i Brad Pitt

Naime, dok je Adele od njega preuzimala nagradu za najbolji album, pjevač je govorio nesuvislo i nerazgovjetno što je potaknulo šuškanja da je bio pod utjecajem opijata.
Uzvanike je iznenadio izjavom kako je nagrada sponzorirana od strane Barclaycarda, a ne MasterCarda što mu je priskrbilo gomilu negativnih komentara putem društvenih mreža.

>> Pop ikona na ljetovanju s dečkom piše ljubavne balade

'Je li George Michael bio drogiran? Njegov govor je bio nerazgovjetan i izgledao je zbrkano', napisao je domaćin James Corden.
Njegovi agenti izjavili su da se Michael još oporavlja od bolesti te da je iz Australije došao u London samo kako bi Adele predao nagradu jer je obožava.
'Bio je potpuno trijezan', izjavio je glasnogovornik slavnog pjevača.

Pogledajte video i prosudite sami!