Pjevačica Jelena Rozga zajedno s manekenkom Ivom Jerković snimila je kampanju za modni dvojac ELFS kojemu je već odavno muza. Kao što i samo ime kampanje kaže, 'Mafia Lady', dvije ljepotice glume mafijašice u zavodljivim kombinacijama.


Mladi modni dvojac ELFS odlučio je ispričati svoju modnu priču kroz kampanju na njihov prepoznatljiv zabavan način. Glavnu ulogu u kampanji i ovoga puta ima njihova muza i kraljica hrvatske glazbene estrade, Jelena Rozga, a pridružila joj se i lijepa manekenka Iva Jerković koja je unijela dašak odvažnog seksipila.

Vezani članci Slika nije dostupna Gorilo u Karlovcu: Što zbog hitova, što zbog OVE haljine! Slika nije dostupna Drugi nastup, druga minica: Što kažete na njezino seksi izdanje?

'Jako smo zadovoljni s ovom kolekcijom jer pokazuju neku novu ELFS energiju kreativnosti i modnog izražavanja. Reakcije naših kupaca su odlične i to je uistinu najveća nagrada našeg rada.Sretni smo da su Jelena i Iva pristale biti dio nove kampanje i na najljepši način ispričale našu priču i dočarale ELFS 'Mafiu Lady'. izjavio je modni dvojac ELFS.

I Jelena Rozga oduševljena je suradnjom , a ovoga je puta imamo prilike vidjeti u malo 'opasnijem izdanju'. 'Suradnja s dragim Elfsima za mene je uvijek jedno lijepo druženje. Kroz zajednički rad postali smo dobri prijatelji i odlično je kada možete raditi s ljudima koji u potpunosti razumiju vaš senzibilitet i energiju. Elfsi i ja se najbolje razumijemo i upotpunjujemo i raditi s njima je istinski užitak. Njima u potpunosti vjerujem, tako i ovom pozivu za snimanje kampanje nisam mogla odoljeti. Na snimanju je kao i uvijek vladala vesela i pozitivna atmosfera ali tako je uvijek kada radite s Elfsima', izjavila je.