Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagreb je sinoć bio mjesto jedinstvenog jazz i blues spektakla. Atraktivna voditeljica priznala nam je i nekoliko dogodovština s koncerata u kojima je uživala.


Voditeljica Nikolina Pišek nam je u razgovoru otkrila kako voli odlaziti na koncerte, a zadnji kojemu se jako veselila bilo je gostovanje Depeche Modea.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Izbjegavam koncerte jer imam smetnje u glavi' Slika nije dostupna Gosti iz Amerike i Rusije osigurali jazz spektakl u Zagrebu

Ipak, priznala nam je da se odlično zabavila i na koncertu Backstreet Boysa! 'Bilo je jako dobro, jako zabavno. Ja sam se zamalo udala!', priznala nam je Nikolina kroz smiješak.

>> 'Izbjegavam koncerte jer imam smetnje u glavi'

>> Bez svog znanja završila u reklami za vibrator!

Sinoćnji Jazz&Blues Fever privukao je mnoge uzvanike među kojima su bile poznate osobe s domaće scene, dok je Nikolina Pišek vodila cijeli event.

'Ovakve događaje pozdravljam zbog publike koja to voli i cijeni. Ja nisam netko tko sluša jazz svakodnevno, bilo bi dosta licemjerno reći da jesam, ali ponekad volim poslušati dobar blues. Nat King Cole ili Etta James , tako neka imena koja su svima jako dobro poznata', kaže Nikolina. 'Nisam baš neki veliki poznavatelj, ali ljubitelj jesam', priznaje lijepa voditeljica.

>> Gosti iz Amerike i Rusije osigurali jazz spektakl u Zagrebu

Sinoć su za odličnu jazz atmosferu bili su zaduženi Rus Oleg Kireyev koji je briljirao na saksofonu, te Amerikanka Sharon Clark koja je oduševila svojim glasovnim mogućnostima.