Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka glumica Kim Cattrall, slavna 'žderačica muškaraca' iz 'Seksa i grada', uspoređuje zaljubljenost s bolešću.


Kim vjeruje da je biti zaljubljen isto kao biti bolestan, no tvrdi da bi svatko trebao iskusiti pravu ljubav jer je osjećaj sličan kao biti na drogama.

Vezani članci Kim Cattrall Prvu ulogu snimila je sa 17, a tad je bila crnka: Pogledajte kako je zvijezda ''Seksa i grada'' izgledala prije nego što se proslavila Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker Nikad nećete pogoditi koju glumicu spominju kao nasljednicu Samanthe, evo što ona ima za reći na to

'Svatko bi trebao doživjeti pravu, duboku ljubav, onu u kojoj nemate nikakvu kontrolu, kao da ste bolesni. Ljubav je poput droge, prožme ti cijelo tijelo. Ne možeš je kontrolirati, osjećaš se kao da si začaran', opisuje 55-godišnja Kim.

Iako od 2010., kada je snimila 'Seks i grad 2' nije glumila u nekom većem filmu, glumica kaže da svoju karijeru ne bi mijenjala s ničijom.

'Ni s kim se ne bih mijenjala jer sam mogla birati gdje ću glumiti, a više od toga u mom poslu ne može se poželjeti' smatra Cattrall koja iza sebe ima tri braka.
Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.