Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U sklopu ekskluzivne premijere spota za pjesmu 'Zarobljenik uspomena', Danijela Martinović gostovala je na našem portalu i odgovorila na mnoga vaša pitanja.


Novu verziju hit dueta i premijeru video spota moći ćete pogledati u ponedjeljak samo na našem portalu Dnevnik.hr!

Odlično raspoložena Danijela Martinović pristala je odgovoriti na mnoga pitanja koja ste ostavljali pod komentare i na našoj Facebook stranici.

>>Ekskluzivno: Uskoro premijera spota Danijele Martinović i Halida Bešlića!

Vezani članci Slika nije dostupna Danijela sprema nova iznenađenja! Slika nije dostupna Tajna koju su skrivali godinu dana napokon objavljena!

Izgleda da je tajna Danijelinog osmijeha ljubav prema životu. 'Plešem kroz život', nasmijano je rekla. Priznala je da ne žali za nekom propuštenim prilikama u karijeri. 'Ne žalim za ničim, sve prilike su prilike za rast', rekla je Danijela.

Ipak, otkrila je i svoj najteži trenutak u karijeri. 'Bilo je puno teških trenutaka. Ljudi ne vjeruju, ali zaista sam se namjeravala ostaviti pjevanja, jer sam bila u tako jednoj teškoj i iscrpljenoj situaciji. Nikada nisam radila ovo da bi bila popularna. U jednom trenutku kada sam shvatila da više nemam što dati ljudima rekla sam neću ih varati. No kad sam se malo odmorila, vratio me život na te tračnice i sretna sam zbog toga', priznala je Danijela.