Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nogometaš smatra da nije normalno što Raffaella do četvrtog mjeseca trudnoće nije znala da nosi dijete. Kaže da ga je trebala odmah nazvati ako je mislila da je dijete njegovo jer ovako samo ispada da želi izvući novac od njega.


Napadač Manchester Cityja poznat je kao veliki ljubitelj žena. Dok je bio u vezi s Raffaellom Fico (24), Mario Balotelli (21) navodno joj je napravio dijete.

Vezani članci Leighton Meester Rođena je u zatvoru, vjenčanje nikad nije potvrdila, a uspješno je skrivala i već drugu trudnoću Petra Cicvarić (Foto: Instagram) Zvijezda hrvatskih sapunica tvrdila da ne želi drugo dijete, a sada ponosno ističe trudnički trbuščić

Manekenka kaže da je četiri mjeseca trudna i tvrdi da je Balotelli otac njena djeteta. On neće olako priznati da je Raffaella trudna upravo s njim. Želi dokaz da je dijete njegovo.

>> Oprostila mu preljub jer čekaju dijete!

'Roditeljsku odgovornost neću izbjegavati, ali prvo zahtijevam test očinstva kako bi se utvrdilo jesam li ja zaista otac tog djeteta', poručio je nogometaš u izjavi za medije.

Bivša je djevojka o trudnoći progovorila u intervjuu za časopis Chi. Ona i Balotelli prekinuli su početkom travnja. Nogometaš kaže da je otad nije ni vidio ni čuo.

'Preko drugih ljudi doznao sam da je trudna i tada sam joj se javio jer tvrdi da je dijete moje. Kako god bilo, ne mislim se pomiriti s njom', dodaje nogometaš.

Balotelli smatra da nije normalno što Raffaella do četvrtog mjeseca trudnoće nije znala da nosi dijete. Kaže da ga je trebala odmah nazvati ako je mislila da je dijete njegovo jer ovako samo ispada da želi izvući novac od njega.

'Već je dosta zaradila prodajom fotografija i intervjua nakon što smo prekinuli. Dijete i priča o trudnoći nisu nešto na čemu bi trebala zarađivati', završava nogometaš koji na daljnje izjave bivše djevojke neće reagirati. Želi samo što prije dobiti rezultate analize DNK.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.