Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zabranjenu seriju 'Nečista krv' u kojoj glavne uloge igraju Rade Šerbedžija i Ceca Ražnatović, gledatelji će napokon moći pogledati.


Seriju snimljenu po romanu Bore Stankovića 1991. godine zabranio je upravo srpski zločinac i pokojni suprug glavne glumice Željko Ražnatović Arkan, i to navodno zbog vrućih scena seksa Cece i Šerbedžije.

Vezani članci Jelena Karleuša Opet se brutalno popeglala u fotošopu nakon što su je fotografi ulovili u stvarnom izdanju, no zbog Šerbedžije više ne mari za kritike Slika nije dostupna 'Izrezao sam erotsku scenu u kojoj Šerbedžija miluje Cecino međunožje'

Nečista krv' snimljena je u 12 epizoda, emitirat će se na srpskoj televiziji početkom sljedeće godine. Arkanova udovica trenutno je u kućnom pritvoru zbog protupravnog prisvajanja novca od prodaje nogometaša NK 'Obilić'.

U seriji glume još i Ljuba Tadić, Neda Arnerić, Mato Jovanovski, Filip Gajić, Dušica Žegarac i Maja Stojanović, a režira je Stojan Stojčić. U Srbiji se već nagađa da će gledanost serije nadmašiti i najgledanije, a za moguće negativne reakcije glumaca ih nije briga.