Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka glumica Rooney Mara gostovala je u showu kod Davida Lettermana i pričala što je sve morala raditi za svoju novu ulogu u fimu 'The Girl With the Dragon Tattoo'.


Mlada američka glumica za svoju ulogu u Fincherovom filmu 'The Girl With the Dragon Tattoo' morala se zaista vrlo namučiti.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Ljubav, mazohizam ili oboje? Slika nije dostupna U zračnoj luci je 'prisilili' da skine piercing s grudi

Osim što je skratila svoju dugu kosu, Rooney je morala čak napraviti piercinge na usnici, obrvi, nosu i bradavici. No, ni to nije bilo dovoljno.

U gostovanju kod Davida Lettermana glumica je ispričala kako filmska ekipa u početku nije bila sigurna može li ona odlumiti ulogu neobične Lisbeth. Zbog toga su je zamolili da se stvarno jako napije i takva dođe idući dan na snimanje.

'Zaista sam otišla van i na kraju povraćala cijelu noć', prisjeća se glumica u šali. Izgleda kako joj se sve ovo isplatilo jer je za tu ulogu nominirana za Zlatni globus za najbolju glumicu, a glavna konkurencija joj je Meryl Streep.