Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivša Playboyjeva zečica Jayde Nicole smatra da je bolje bilo za Lindsay Lohan da potpuno raširi noge kako bi zadovoljila milijunsku zaradu za Playboy, koju je dobila u jednom danu.


Prema pisanju američkih medija, Lindsay Lohan se nije ustručavala kada se slikala za Playboy. Osim što je morala odrađivati svoj dug društvu kroz koristan rad u mrtvačnici, Lindsay je stala pred objektiv fotografa časopisa. Pregovaranje je trajalo čak mjesecima, a snimanje četiri dana.

Vezani članci Lindsay Lohan i Harry Morton (Foto: AFP) Poduzetnik i sin milijardera iznenada umro: Bio je s mnogim poznatim ženama, a jedna je glumica pala u potpuni očaj Jessica Alba i Cash Warren (Foto: AFP) Nakon dugo vremena u javnosti se pojavio ludo zaljubljeni par kojem je probleme nekada stvarala ljubomora

Naime, prvotno su joj ponudili 750.000 dolara, ali je ona tražila milijun. Iako joj se nisu ostvarile  želje, uspjeli su se dogovoriti nakon određenog vremena za cifru nešto manju od milijun dolara.

Playboyjeva zečica Jayde Nicole je izjavila da bi za toliki iznos trebala vidjeti najboljeg 'orla' do sada. Ljubomorna na Lindsay, bivša zečica je očekivala da će Lohan ipak pokazati puno više, jer se radi o časopisu u kojem je normalno pozirati sasvim gol.

'Već se ranije fotografirala gola, za ovo će dobiti toliko novaca i želim da to bude je***! Želim vidjeti stvari koje prije nisam vidjela', izjavila je.

Još je nepoznato hoće li Lohanica izaći na naslovnici Playboya za izdanje studenog ili prosinca.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player