Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ova će u svakom slučaju privući punu pažnju ženskog dijela publike.


Poznata je činjenica da se s nestrpljenjem iščekuju reklame za vrijeme američkog Superbowla, gotovo jednako kao i sama utakmica. Ovu reklame su čekale žene diljem svijeta!

Vezani članci Olivia Strava u Španjolskoj: Tijelo djevojčice (6) koju je oteo otac pronađeno na dnu oceana Slika nije dostupna Ola Jordan pokazala svu raskoš svojih atributa

'David Beckham Bodywear' je linija donjeg rublja koju je dizajnirao proslavljeni nogometaš i to za modni brend 'H&M'. U crno-bijelom videu koji traje pola minute, uz pjesmu 'Don't Let Me Be Misunderstood' od Animalsa, Beckham pokazuje svoje savršeno tijelo prekriveno brojnim tetovažama.

>> 'Nikada nisam želio biti slavan'

Najnevjerovatni dio slijedi – Beckhamova 30-sekundna reklama 'teška' je 3,5 miljuna dolara!

36-godišnji Beckham bio je iznimno uzbuđen što je dobio priliku poput ove, što je u više navrata i naglasio.

'Uzbuđen sam što će reklama ugledati svjetlo dana, moj dizajnerski tim i ja smo 18 mjeseci radili na kolekciji. Bilo je to fantastično iskustvo, i veoma sam sretan zbog rezultata', izjavio je Beckham. Znakovito, linija 36-godišnjeg Beckhama u prodaju stiže na Valentinovo.

Beckham je ujedno proglašen i najseksipilnijim muškarcem na svijetu! Prema izboru čitateljica britanskog magazina 'Heat' David Beckham je nadmašao glumce Ryana Goslinga, Ryana Reynoldsa, Bradley Cooper, Jake Gyllenhaal.

U anketi je prisustovalo 1.000 čitateljica čiji su glasovi uzeti u obzir za izbor od 26. do 101. mjesta.

Pogledajte Beckhama u akciji!