Tijelo preminule pjevačice Withney Houston prebačeno je avionom u njezin dom u New Jerseyu.

Galerija


Na izlasku iz hotela u Los Angelesu, tijelo preminule dive autom je prebačeno na aerodrom, te je avionom prevezeno u njezin dom u New Jerseyu.

Vezani članci Katica Pučnik (Foto: Nova TV) Zvijezda "Farme" preminula u 63. godini: "Bila nam je druga mama. Kraljice, čuvaj se..." Branko Lustig (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Plenković, Jandroković i Bandić uputili pisma sućuti obitelji Branka Lustiga: "Otišao je bard"

Ispred hotela obožavatelji danima ostavljaju cvijeće, njezine slike, pjevaju i sjećaju se velike pjevačice.

>> Ovo je najemotivniji trenutak dodjele Grammyja!

Američka televizija ABC prenosi kako će se obitelj i prijatelji okupiti u četvrtak, dok će u petak biti održana velika komemoracija u znak sjećanja na Whitney. Očekuje se čak 20 tisuća ljudi, a pretpostavlja se da će oproštaj biti velik poput onog za Michaela Jacksona 2009.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obitelj Whitney Houston krenula je u New Jersey i počela s pripremama, a njezina kći Bobbi Christina već je tamo. Dom Houstonovih nedaleko je od baptističke crkve New Hope u kojoj je i sama Whitney počela pjevati. Sprovod će održati članovi njezine župe iz Whighama koja je bila zadužena i za pokop njezinog oca koji je umro 2003. Pretpostavlja se da će vječno počivati na groblju u Westfieldu pokraj oca.

Pogledajte jednu od rijetkih snimki Whitney Houston kada je kao mlada pjevala u baptističkoj crkvi.

Njezin tragičan kraj uzrokovan je smrtonosnom kombinacijom Xanaxa i drugih lijekova koje je pjevačica miješala s alkoholom. Posljednje dane obilježila su pitanja o njezinom prekomjernom uživanju u alkoholu i burne zabave u hotelu prije same dodjele Grammyja.

>> Kombinacija alkohola i lijekova bile su fatalne!

Duet s kandidatkinjom za nagradu Grammy Kelly Price u jednom holivudskom klubu ranije ovoga tjedna ostat će njezin posljednji nastup. Houston je tada bila u noćnom klubu sa svojom kćeri i dobro se zabavljala. No kombinacija lijekova i alkohola bile su kobne, tako da nas je diva napustila u 48. godini.