Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Voditeljica Romina Knežić vraća se na televizijske ekrane te će zajedno s kolegom Sašom Kopljarom večeras voditi svoj prvi ovogodišnji Dnevnik Nove TV.


Prošlo je godinu dana otkada je Romina boravak u redakciji zamijenila majčinskim obvezama.

Vezani članci DNEVNIK.hr ljeto je započeo kao najčitaniji domaći news portal Zahvaljujući vama DNEVNIK.hr je ljeto započeo kao najčitaniji domaći news portal Tatjana Krajač (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Preminula je urednica i reporterka informativnog programa Nove TV Tatjana Krajač

Knežić se izrazito veseli povratku u uspješan tim informativnog programa Nove TV u kojem će nastaviti raditi kao voditeljica Vijesti i Dnevnika Nove TV. Romina je u timu Nove TV od 2006. godine.

'Jako se veselim povratku ekipi informativnog programa Nove TV koji je posljednjih godinu dana postigao još bolje rezultate gledanosti i još veći utjecaj među gledateljima. Tijekom cijelog dopusta bila sam, iako ne aktivno već baš kao i većina gledatelja, pred ekranom uz Dnevnik Nove TV, Vijesti u 17 i Večernje vijesti. Mogu reći da sam vrlo ponosna na cijeli tim koji radi najbolji informativni program u zemlji', izjavila je Romina povodom povratka na televizijske ekrane.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.