Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Televizijska voditeljica Vanja Halilović i poduzetnik Frane Barbieri više ne skrivaju svoju vezu


Vanja i Frane Novu su godinu navodno dočekali zajedno u jednom elitnom beogradskom klubu , a kad je otkucala ponoć strasno su se poljubili, prenosu Story

Vezani članci Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Profimedia) Slavna mama čuvala ju je od svijeta slavnih i loših dečki, a sad ljubi jednog od gorih u Hollywoodu Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Vrebao ju je godinama, a nakon što je okončala brak od 72 dana više ju nije htio samo čekati

O njihovoj tajnoj romansi posljednjih se godinu dana šuškalo po gradskim kuloarima, a moglo ih se vidjeti skupa i u Sloboštini gdje živi Vanja Halilović, ali i u zagrebačkim klubovima.

Za odličnu zabavu na Novoj godini pobrinula se beogradska pjevačica Jelena Karleuša , a poneseni atmosferom i emocijama plavokosa televizijska voditeljica i poduzetnik kao da su odluči¬li više ne tajiti svoje strasne osjećaje i poljupce te u 2012. ući zaljubljeno i javno!

Vanja Halilović neko vrijeme bila je u tajnoj vezi s tenisačem Goranom Ivaniševićem, a Frane Barbieri nedavno se razveo od poduzetnice Sanje Duggan s kojom ima sina.