Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica Ecija Ojdanić i redatelj Robert Orhel najbolji su dokaz da se u isto vrijeme može imati uspješnu vezu i poslovno surađivati.


Ecija Ojdanić je za Story progovorila o svom braku s redateljem Robertom Orhelom, s kojim osim privatnog života, dijeli i onaj poslovni jer oboje zajedno rade na setu hit serije 'Larin izbor'.

Vezani članci Slika nije dostupna Evo zašto je Larin izbor najraskošnija hrvatska serija! Slika nije dostupna 'Tajna je što smo pokazali kako napraviti dobar posao'

Iako se poznaju od studentskih dana, ljubav između Ecije i Jakova se dogodila tek prije tri godine, te sada uživaju u skladnoj vezi, odgajajući 2-godišnjeg sinčića Jakova i 5-godišnju Cvitu, Ecijinu kćer iz prvog braka, naša glumica je otkrila kako sa suprugom održava 'iskru' u njihovom odnosu.

'Nas je rođenje Jakova još više zbližilo. Tajna je u tome što se Robert nije distancirao od roditeljskih i bračnih dužnosti. Naravno da je važno da partneri nađu vremena i za sebe i redovito podgrijavaju vatru', kazala je Ecija za tjednik Story.

Ecija je također otkrila da joj je na setu 'Larinog izbora' neugodno jer se zbog profesionalnog odnosa ona i Robert ne mogu ponašati pout muža i žene, da bi voljela imati još djece, a jedina stvar koja joj smeta kod supruga je što 'suprotno njegovom horoskopskom znaku, baš i nije školski primjer za pedantnu djevicu', našalila se naša poznata glumica.