Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon brojnih izvještaja da se Johnny Depp i Vanessa Paradis razilaze, francuska glumica je odlučila stati na kraj tračevima.


Iako svjetski mediji već danima prenose vijest da se jedna od najpoznatijih celebrity veza raspada, Vanessa Paradis je u francuskom TV showu Le Grand Journal, u kojem je promovirala svoj novi film 'Cafe de Flore', odlučila stati na kraj tračevima, te je odlučno demantirala informaciju da više nije u vezi s Johnnyjem Deppom.

Vezani članci Slika nije dostupna Johnny Depp: Ne pada mi na pamet ženiti Vanessu! Slika nije dostupna Johnny Depp ne želi oženiti Vanessu Paradis

'Naravno da je to laž! Pisali su da kupujemo nekretnine usred Nigdjezemske, da imamo 52 kuće u Francuskoj i štošta drugo. Svake godine na zimu pišu da smo prekinuli, a na ljeto da smo se vjenčali, trudna sam bila bar već 12 puta', izjavila je Vanessa. No zadnji trač ju je posebno naljutio.

'Takvi natpisi nisu ozbiljni, no ipak su bezazleni. Ali ovaj posljednji trač mogao bi povrijediti Johnnyjevu i moju djecu i obitelj', te je još jednom napomenula da su tračevi o prekidu najobičnija izmišljotina.