Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U punoj sudnici, glumica je nestrpljivo čekala presudu čovjeku koji joj je oduzeo najbliže osobe iz života.


Jennifer Hudson zaplakala je nakon što je sudac pročitao presudu Williamu Balfouru koji joj je ubio majku, brata i nećaka 2008. godine. Osuđen je na doživotni zatvor, pošto u državi Illinois ne postoji smrtna kazna.

>> Šogor Jennifer Hudson proglašen krivim za ubojstvo njezine majke, brata i nećaka

Vezani članci Brat maneken - 25 Sestra pronašla genijalan način kako ismijavati slike koje objavljuje njezin brat maneken Mariah Carey Mariah Carey je snimila novu božićnu pjesmu, pridružila su joj se Ariana Grande i Jennifer Hudson

Pjevačica je presudu čekala u društvu zaručnika koji ju je grlio i tješio za vrijeme trinaestodnevnog suđenja. Iako je cijeli slučaj dobio mnogo publiciteta, na sudu tvrde kako popularnost pjevačice nije utjecala na slučaj, a nju cijelo suđenje, izuzev svjedočenja, nisu ni spominjali.

'Pretrpjeli smo veliki gubitak, zahvaljujem na svoj ljubavi i podršci koju smo dobivali sa svih strana. Molim za svoju i njegovu obitelj, te da mu Bog jednog dana oprosti i podari mu pokajanje' rekla je shrvana Jennifer.

William Balfour nekada je bio član Jenniferine obitelji, a stravičan zločin počinio je nakon što je posumnjao da ga njezina sestra s kojom je bio u vezi, vara.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.