Prije samo tjedan dana na Twitteru je objavljivala njihove zajedničke fotografije i izgledali su jako zaljubljeni. U samo nekoliko dana njihova ljubav postala je stvar prošlosti.


Tamara je prekinula vezu s tim deset godina starijim muškarcem za kojeg se željela udati nakon što je saznala da je sudjelovao u razvratnom seksu s drugom djevojkom, a taj je događaj čak ovjekovječen na videosnimci!

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ne želim nikome da prođe kroz ovo kroz što ja prolazim' Slika nije dostupna Tata otkrio prevaru bivšeg zaručnika!

>> Prekinuli nakon 2 godine zbog njegovog pornića!

Omar je Tamari priznao da ima snimku seksa jer  više nije mogao tajiti da ga zbog te snimke više od godinu dana ucjenjuje muškarac kojemu ne zna ime. Olakotna okolnost za Khyamija nije bila ni ta što je snimka napravljena prije nego što je počeo hodati s bogatašicom.

Čim je doznala za snimku, šokirana džetseterica pohitala je majci Slavici i ocu Bernieju po savjet, a oni su se složili da je za sramotu koju im je priuštio nesuđeni zet jedino rješenje da ga odmah ostavi i izbaci iz stana. Tamara ih je poslušala te je istog trena nazvala Omara i rekla mu da je njihova veza gotova. Zatim se vratila u svoj dom, spakirala Khyamijeve stvari i poslala ih u kuću njegovih roditelja. Na kraju je promijenila brave.

'Nikomu ne želim da doživi ono što sam ja doživjela. Zlo mi je od svega što se dogodilo', kratko je izustila slomljena Tamara koja se s bivšim partnerom planirala preseliti u raskošnu vilu sa 55 soba u zapadnom Londonu.

Roditelji i sestra Petra od prekjučer se ne odvajaju od uplakane Tamare pružajući joj utjehu, a njezina nevolja iznimno je uzrujala majku Slavicu.

'Slavica i Bernie od početka su sumnjali da je Omar, koji je kao dvadesetogodišnjak 18 mjeseci proveo u zatvoru zbog preprodaje ukradenih satova, pravi izbor za njihovu mezimicu koja će naslijediti 2,7 milijardi funti' rekao je izvor blizak obitelji.

Njihovu sumnju sada je opravdala snimka seksa navodno snimljena u londonskom stanu Omarova prijatelja. Omar se Tamari opravdavao da se te večeri ne sjeća jer su svi bili pijani, a tabloidu The Sun požalio se da je Tamara pretjerala.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.