Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica nepoznatih počinitelja hakirala su Sony Music i ukrali do sada neobjavljene glazbene materijale kralja popa.


Nepoznate pjesme Michaela Jacksona ilegalno su skinute s interneta. Ukradeno je više od 50 tisuća glazbenih datoteka procijenjenih na 250 milijuna američkih dolara. Iz Sony Musica nisu željeli komentirati najnoviji slučaj hakiranja njihovih zaštićenih podataka.

>> Odana počast Jacksonu, Bieber pjevao svom idolu

Vezani članci Paris Hilton (Foto: Profimedia) Prisjetila se bliskih druženja s preminulim pjevačem koji bi slavio 61. rođendan: "On je moja obitelj" Madonna i Michael Jackson (Foto: Profimedia) Njegov ranč navodno je bio poprište gnjusnih zločina, no okorjeli obožavatelji ipak obilježavaju godišnjicu njegove smrti

The Telegraph je objavio kako su uhićene dvije osobe koje su nakon ispitivanja vrlo brzo puštene na slobodu. Ukradeni su jedni od najvrjednijih dueta Michaela Jacksona s Freddijem Mercuryjem, kao i njegove mnoge druge suradnje. Jacksonov odvjetnik dao je sva prava Sonyju potpisavši jedan od najskupljih ugovora u povijesti devet mjeseci nakon što je Michael umro.

Sony Music jedna je od najvećih glazbenih kuća koja okuplja najveće zvijezde današnjice među kojima su Foo Fighters, Leonard Cohen i mnogi drugi.