Možda se ne može pohvaliti svojim glumačkim umijećem, ali kad je u pitanju Kelly Brook, sve joj je oprošteno. Ljepotica je na svoj Twitter stavila fotografiju sa snimanja najnovijeg filma, koja zaista oduzima dah.


Britanski model i glumica Kelly Brook dobila je ulogu u znanstveno-fantastičnom filmu 'Heavy Metal', a izgled svog lika već je otkrila na svom Twitteru.

Vezani članci Slika nije dostupna Netko je nazvao debeljucom? Uzvratila OVIM fotkama! Slika nije dostupna I da hoće, svoje bujne grudi ne može baš tako lako 'sakriti'!

Na fotografiji Kelly pokazuje svoje obline u dekoltiranom pripijenom kožnom kostimu dok pozira uz dvojicu muškaraca odjevenih u kornjače.

Na drugoj fotografiji Kelly je ispred velikog zelenog ekrana i plazi po podu dok gleda izravno u kameru.
Film se snima u Belgiji, a adaptacija je slavnih francuskih stripova koji su mješavina znanstvene fantastike i erotike.
Kelly je i dalje ozbiljna u vezi svoje glumačke karijere, unatoč fijasku njenog zadnjeg filma, horora 'Piranha 3D' u kojem se pojavljuje gola.

'Ako mi ljudi žele davati uloge samo zbog mog izgleda, pomiriti ću se s time jer to neće tako biti zauvijek. Uvjerena sam da će me shvatiti ozbiljno u vezi toga što radim', izjavila je prošle godine za britanske medije.
'Volim to što radim i svakom poslu pristupam sa entuzijazmom i profesionalizmom. Samo zato što sam u bikiniju ne znači da sam manje bitna u filmu od bilo koga drugoga', opravdala se.