Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bila je to scena koja je šokirala publiku a Sharon Stone zapisala u filmsku povijest.


A čini se kako će istu scenu ponoviti i Nicole Kidman u novom filmu 'The Paperboy'. Australska glumica poput Sharon provokativno širi noge i naginje se naprijed. No, širenje nogu nije jedina poveznica sa legendarnim 'Sirovim strastima'.

Vezani članci Nicole Kidman, Tom Cruise Brak im je propao zbog vjere kojom je zaluđen, a s njom zbog kontroverznog kulta ne razgovaraju ni djeca koju su skrivali od javnosti Jennifer Aniston Izgledaju kao da nisu ni dana ostarjele, bez ijedne jedine bore, a tvrde da botoks ne koriste, u čemu je onda njihova tajna?

Baš kao i u slučaju spomenutog filma, 'The Paperboy' također reklamiraju kao 'eksplozivni seksualni triler'. U filmu uz Nicole glume Matthew McConaughey, John Cusack i Zac Efron koji je bio očaran Nicole.

'Nicole je prekrasna. Sve je ono o čemu sam sanjao. Morao sam se uštipnuti svaki dan, posebno u ljubavnim scenama. Bio je to vrhunac mog života', komentirao je mladi Zac Efron scene koje je snimio s poznatom glumicom.

The Paperboy kojeg je napisao Pete Dexter, a govori o lijenom sinu urednika jednih novina na Floridi koji postane dio istrage jednog ubojstva što prouzroči puno problema njegovoj

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.