Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izašao je trailer za novu urnebesnu komediju glumca i komičara Sache Barona Cohena, kojeg smo već gledali u filmovima 'Borat' i 'Bruno'. Ovoga puta, njegov alter ego je arapski diktator, koji se bori za vlast.


Britanski glumac i komičar Sacha Baron Cohen snimio je još jedan film koji će vas nasmijati do suza.

Vezani članci Slika nije dostupna Borat optužen za tučnjavu na gay prosvjedu Slika nije dostupna 'Borat' će glumiti Freddieja Mercuryja

Riječ je o komediji 'The Dictator' u kojem Cohen tumači lik arapskog dikatatora, generala Aladeena. Bradati diktator već je njegov četvrti alter ego, koji se potpuno razlikuje od prethodnih.

Najprije je Baron Cohen snimio svoj show 'Da Ali G Show' u kojem je tumačio repera iz 'ghetta' koji se ne srami poznatim osobama postavljati najneugodnija pitanja. Nakon njega, pokrenuo je svoj prvi filmski projekt- 'Borat' u kojem glumi novinara iz Kazahstana. Film je digao puno prašine, ali ni to Cohenu nije bilo dovoljno. Uslijedio je lik austrijskog modnog kritičara, kojeg je utjelovio u filmu 'Bruno', a sad je odlučio prijeći na lik s bliskog istoka.

U najnovijem filmu 'The Dictator' uz komičara se pojavljuju i seksi glumice Megan Fox i Anna Faris, a nakon što pogledate trailer vidjet ćete da je riječ o još jednoj urnebesnoj komediji.