Nina Badrić ovogodišnja hrvatska predstavnica na Eurosongu snimila je tradicionalnu makedonsku pjesmu 'Ne kazuvaj libe dobra nok'.


Riječ je o pjesmi koja se nalazi na kompilacijskom albumu 'Makedonsko srce kuca 7/8' Gare i braće Tavitjan. Nekadašnji legendarni bubnjar grupe 'Leb i sol' Garo Tavitjan sa svojim sinovima okupio je neke od najboljih glazbenika Balkana i stvorio album sa tradicionalnim makedonskim pjesmama u novim jazz rock aranžmanima.

Vezani članci Nina Badrić Evo zašto se Nina Badrić pridružila poznatim vegetarijancima i na čijem meniju naših poznatih i slavnih nema mesa Nina Badrić Nina Badrić pokazala noge u kratkoj haljinici, evo zašto joj svi govore da je kao djevojčica, a približila se šestom desetljeću

Na albumu ugostili su Olivera Dragojevića, Željka Joksimovića, Kaliopi i mnoge druge, no svi koji su čuli našu Ninu Badrić kako pjeva pjesmu na makedonskom jeziku bili su oduševljeni njezinim izgovorom i izvedbom pjesme. Makedoska publika je upravo Nini dodijelila nagradu za najuspješniju inozemnu suradnju sa braćom Tavitjan.

>> Nina otkrila kako će izgledati njezin nastup na Eurosongu

Pjesma je u kratkom roku postala jedna od najslušanijih u radijskom eteru u Makedoniji, a Garo i sinovi izjavili su da im je to najdraža suradnja do sada. Nina je provela par dana u Skopju, snimila je video spot za istoimenu pjesmu, a i gostovala je u najgledanijim tv emisijama kao sto je 'Trotoar' u kojima je promovirala i svoju pjesmu 'Nebo' s kojom će nas predstavljati za manje od mjesec dana u Azarbajanu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.