Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pippa Middleton, najpopularnija Britanka i mlađa sestra Vojvotkinje od Cambridgea, još uvijek poznatije kao Kate, posjetila je Wimbledon.


I ne bi to bilo ništa neobično da se nije pojavila u društvu bivšeg dečka Alexa Loudona. Par se čvrsto držao za ruke i tako svima potvrdio da su izgladili nesuglasice te da su opet zajedno.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Slatka je, no nije materijal za ženidbu' Slika nije dostupna Najpoznatija 'pozadina' ponovo je slobodna!

Još prije tjedan dana 27-godišnja Pippa i bivši igrač kriketa i broker potvrdili su da su prekinuli jednogodišnju vezu. No sada su sve opovrgli, a njihovi osmjesi i pogledi za potvrđuju da se između njih dogodilo nešto magično.

Pippa je, kao i obično, izgledala senzacionalno u maloj crvenoj lanenoj haljinici koja je odmah zapela za oko ženama koje prate modu pa su požurile u trgovine da nabave isti primjerak. Riječ je o haljini marke Hobbs, koja stoji oko 1100 kuna. Zanimljivo je da je u istoj haljini u kojoj je posjetila Wimbledon, Pippa viđena i dan ranije na King's Roadu u kupnji cipela, što su britanski mediji opravdali gužvom u njezinu društvenom rasporedu.

S Pippom i Alexom iz VIP lože Federera i Tsonga gledali su i njezini roditelji Carole i Michael. (Agencija VLM)