Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pippa Middleton, najpopularnija Britanka i mlađa sestra Vojvotkinje od Cambridgea, još uvijek poznatije kao Kate, posjetila je Wimbledon.


I ne bi to bilo ništa neobično da se nije pojavila u društvu bivšeg dečka Alexa Loudona. Par se čvrsto držao za ruke i tako svima potvrdio da su izgladili nesuglasice te da su opet zajedno.

Vezani članci Kate Middleton, Meghan Markle i Pippa Middleton Nakon svih briga i problema u kraljevskoj obitelji imaju razloga i za malo veselja, stigla je prinova! Slika nije dostupna 'Slatka je, no nije materijal za ženidbu'

Još prije tjedan dana 27-godišnja Pippa i bivši igrač kriketa i broker potvrdili su da su prekinuli jednogodišnju vezu. No sada su sve opovrgli, a njihovi osmjesi i pogledi za potvrđuju da se između njih dogodilo nešto magično.

Pippa je, kao i obično, izgledala senzacionalno u maloj crvenoj lanenoj haljinici koja je odmah zapela za oko ženama koje prate modu pa su požurile u trgovine da nabave isti primjerak. Riječ je o haljini marke Hobbs, koja stoji oko 1100 kuna. Zanimljivo je da je u istoj haljini u kojoj je posjetila Wimbledon, Pippa viđena i dan ranije na King's Roadu u kupnji cipela, što su britanski mediji opravdali gužvom u njezinu društvenom rasporedu.

S Pippom i Alexom iz VIP lože Federera i Tsonga gledali su i njezini roditelji Carole i Michael. (Agencija VLM)