Za sljedeći tjedan najavljen je dugoočekivani spot za Severininu pjesmu 'Grad bez ljudi'.


Novi visokobudžetni Severinin spot potpisuje Darko Drinovac , a pjesma je već sada veliki hit! U svega tri tjedna od objavljivanja preslušana je preko 2,5 milijuna puta.

Vezani članci Maja Bajamić druga emisija TLZP - 7 Sjetni pogled Gorana Navojca Maji Šuput nije mogao promaknuti, evo što je to tako pomno promatrao severina Severina posvetila svoje poznate stihove žrtvama Vukovara, izazvala lavinu reakcija i rasplakala mnoge

'Spot je tužan, odiše samoćom, u njemu vapim za zagrljajem... Prazan grad još više dočarava bol. Taj osjećaj poznaju svi koji su silno voljeli, a bili ostavljeni, razočarani. Nema ništa gore od toga kad shvatite da umire ljubav', opisala je Severina.

'Spot je nadrealni prikaz emotivnog stanja žene suočene sa spoznajom da će ta samoća možda trajati vječno. Ona korača kroz vodu u praznom gradu, ona prolazi praznim prostorom. Nadrealni prikaz grada/svijeta u kojem živi i nje same u praznom prostoru pokušava prenijeti osjećaj samoće koji ona u pjesmi intenzivno proživljava', dodao je Drinovac.