Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Saga o razvodu braka Ive Majoli i Stipe Marića se nastavlja.


Stipe Marić sada je i službeno podnio zahtjev za razvod braka, a njegova supruga to je saznala kada su je pozvali iz policije na razgovor jer je protiv nje podnesena kaznena prijava za obiteljsko nasilje.

Vezani članci Iva Majoli i Stipe Marić Nekoć su bili jedan od naših najglamuroznijih parova, no njihova ljubav ostala je u sjeni skandaloznog razvoda Slika nije dostupna Poslušajte njezin posljednji intervju o privatnom životu!

>> Iva i Denis 'uhvaćeni' na Stradunu

Marić tvrdi kako mu je Iva prijetila da će ga 'pojesti mrak'. Za tjednik Glorija Iva Majoli odlučila je ispričati svoju stranu priče.

'Htjela bih da se cijela ta trakavica prekine, ali on se trudi da se to i dalje razvlači po novinama i stravično izmišlja. Od bliskog prijatelja čula sam kako mu je jedino u interesu da meni uništi život', ispričala je Iva.

>> 'Među nama se rodila obostrana simpatija'

Tenisačica je odbacila i optužbe da je prijetila Stipi.
'Naravno da mu nisam prijetila. Ako je itko trebao nešto prijaviti policiji onda sam to trebala biti ja. Te riječi da će ga 'progutati mrak' nisam upotrijebila u svom životu, a kamoli da sam ikad pomislila angažirati batinaše', rekla je Iva.
Nakon razgovora u policiji procurile su i informacije da je Stipe Ivu tukao. Ona kaže kako ne želi ulaziti u to jer imaju malo dijete koje može pročitati takve stvari.

>> 'Nisam imala avanture tijekom braka sa Stipom'

Stipe tvrdi da se boji svoje bivše supruge jer je žena s moćnim vezama, koja mu može zagorčati život i upropastiti karijeru.
'Ako se itko mogao bojati u vezi, onda sam to bila ja. Mislim da nije vrijedan niti jedne moje riječi. Nije mi jasno zašto to radi, pogotovo zato što imamo malo dijete. Iako stalno govori da mu je stalo do tog djeteta, ne viđa ga, ne zato što ne može doći do njega, nego valjda zbog toga što ga nema potrebu viđati', komentirala je.

Na optužbe da je lakomisleno rasipala novac Iva odgovara da je upravo Stipe taj koji je u dugovima koje mora vraćati ona.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju