Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Naš talentirani mladi tenisač Marin Čilić ovih dana našao se u središtu pozornosti jer je uspio izboriti ulazak u finale ovogodišnjeg ATP- ja u Umagu!


Iako je u finalu nakon neizvjesne borbe izgubio protiv ukrajinskog tenisača Alexandra Dolgopolova, Marin Čilić je poraz podnio muški i sportski. Na prepunom stadionu u Umagu, Čilić je iskreno čestitao svom suparniku na pobjedi te iskazao zadovoljstvo svojom igrom i boravkom u Istri.

Vezani članci Golub i djevojka Nije se mogla riješiti goluba pa su ubrzo postali najbolji prijatelji Slika nije dostupna Političari i poslovnjaci 'ukrstili' rekete u Umagu: 'Ovdje su barem poznata pravila'

No ono što je svima posebno zapelo za oko tokom ovog teniskog natjecanja, bila je njegova djevojka, prekrasna Dubrovčanka Kristina Milković. Bili su nerazdvojni od prvog dana boravka u Umagu gdje su uživali u šetnjama i razmjenjivali strastvene poljupce.

'Dobro se osjećam ovdje u Umagu, tenis mi je na prvome mjestu, ali nađem vremena i za opuštanje', izjavio je za Story. Na pitanje o djevojci Kristini, ostao je samozatajan te se samo zagonetno nasmiješio.

Uostalom, kome treba pobjeda kad je kraj vas ovakva ljepotica!?