Usprkos tome što su duboko zašle u četvrto desetljeće života, Cindy Crawford i Elizabeth Hurley izgledaju ljepše no ikada!


U srijedu navečer u New Yorku je održana gala večera povodom početka Fashion weeka u New Yorku, a na crvenom tepihu, usprkos mnogim mlađim celebrity kolegicama poput Lindsay Lohan i Nicky Hilton, su najviše zablistale 45-godišnja Cindy Crawford i 46-godišnja Elizabeth Hurley.

Vezani članci Slika nije dostupna Prisjetila se svojih početaka: Prošlo je preko 30 godina! Slika nije dostupna 'Prijateljstvo naš brak drži uspravnim!'

U svojim dugim, no duboko dekoltiranim haljinama su obje izgledale zanosno te je stvarno bilo teško reći koja od njih dvije je bila ljepša te večeri.

>> Tko bi joj dao 45 godina?

No kako se o ukusima ne raspravlja, putem priložene foto galerije odlučite sami tko je bio ljepši - Cindy ili Elizabeth?

Elizabeth se inače u lipnju prošle godine razvela od muža Aruna Nayara, nakon što se doznalo da se potajno viđala tijekom braka s igračem kriketa Shaneom Warneom, s kojim je objavila zaruke u rujnu prošle godine.