Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prekrasna anđelica Miranda Kerr pozirala je za britanski Harper's Bazaar.


Ljepotica je tom prilikom još jednom pokazala kako unatoč tome što se bliži 30-oj godini života izgleda kao djevojčica. Miranda je majka jednogodišnjeg Flynna i supruga Orlanda Blooma.

Vezani članci Miranda Kerr (Foto: Pixsell) Opet trudna: Bivša manekenka sa 7 godina mlađim milijarderom čeka drugo dijete Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: AFP) Uspjeli iz drugog puta: Zaručili su se na Valentinovo, no njihova je veza uspjela tek nakon prekida

>> Koja guza! Stvarno je u formi!

'Orlando je odličan i nije mu problem preuzeti brigu za Flynna. Prije sam radila 18 sati, no sad sam više kući s mužem i sinom. Imamo kuće u Los Angelesu i u Velikoj Britaniji i mali stan u New Yorku, no u njega ne idemo često jer je premalen', otkrila je.

Ovaj model Victorias' Secreta prati strogi plan prehrane od kojeg ne odstupa.

'Doručkujem u tri navrata - prvo shake od sirovog zelenog povrća i cikle, zatim power smoothie sa raznim antioksidansima poput soka noni, goji bobica i maca praha. Treći dio su zobene pahuljice ili jaja. Za ručak je riba i kozji sir ili salata od špinata, a navečer juha ili piletina', opisala je svoj strogi režim.

'Oduvijek se bavim sportom - prvo gimnastikom, a zadnjih 15-ak godina prakticiram jogu. Volim vježbati, volim svoje tijelo i želim ga održati u dobrom stanju', opisuje Miranda. 'Svi imaju problema sa samopouzdanjem pa tako i ja, no pokušavam se ne koncentrirati na negativno. Žene bi se pogotovo trebale usredotočiti na stvari koje vole na sebi umjesto da se mrze radi svake sitnice. Svatko ima drukčiji tip ljepote i drukčije kvalitete i jednostavno se morate voljeti i biti sretni s činjenicom da smo svi različiti', objasnila je svoj stav, a zrelo razmišljanje o izgledu potaknulo ju je da napiše i vlastitu self-help knjigu imena Treasure Yourself.