Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ruski oligarh Roman Abramovič dočekao je Novu godinu u velikom stilu!


Na privatnom posjedu otoka St. Bartsa, Abramovič je priredio spektakularnu zabavu za 400 uzvanika. Britanski Daily Mail piše kako je na tropskom otočju bilo veselo, a Roman je tamo proveo blagdane skupa sa svojom 15 godina mlađom djevojkom Dašom Žukovom s kojom ima 2-godišnjeg sina Aarona.

Vezani članci Slika nije dostupna Naša ekipa na cesti zabilježila prizor kakav se u Hrvatskoj doista ne viđa često Slika nije dostupna Abramovičeva jahta već dva mjeseca usidrena pred Cavtatom

St. Barts je omiljeno mjesto bogatih jer je teško prići tom otoku, tako da im jamči privatnost. Uzvanici su odsjeli na jahti Eclipse dugoj 163 metra i koja ima dvije palube za helikopter, dva bazena, podmornicu za podvodne avanture i može primiti 20 gostiju koje opslužuje 80 članova posade. Drugi dio uzvanika bio je smješten na drugoj jahti, Luni.

Popis gostiju još nije objavljen, ali su na otoku primijećeni dizajner Marc Jacobs, redatelj George Lucas, Bon Jovi i suosnivač Microsofta Paul Allen. Dress code za zabavu bila je neformalna ali skupa odjeća.

Abramovičevo osoblje mjesecima je pripremalo zabavu na kojoj su se služile delicije od kavijara, pršuta, lososa i karipskog voća, ekli su potoci votke i najskupljih šampanjaca Cristal, Ruinart i Louis Roederer, a gostisu novu 2012. dočekali uz planetarno popularne Red Hot Chili Peppers.