Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jennifer Lowe Hewitt prošli je mjesec prekinula s glumcem Jarodom Einsohnom, a već se bacila u potragu za novim muškarcem.


Glumica je gostovala u showu Ellen DeGeneres gdje je izjavila da bi teško mogla odbiti poziv na spoj Adama Levina, pjevača grupe Maroon 5.

Vezani članci Prekid (Foto: thechive.com) Prekidi mogu biti brutalni, no neki ljudi uvijek nađu način da se zabave Lena Headey (Foto: AFP) Ovo dvoje glumaca i bivših ljubavnika na setu su morali razdvajati jer se od prekida doslovno mrze

'Uvijek pozorno gledam oko sebe. A prije dva dana pročitala sam da je Adam opet slobodan... Samo kažem', kroza smijeh je rekla Jennifer dodajući da bi bili lijep par.

>> Ipak je istina: Prekinuo s fatalnom anđelicom!

Adam i Viktorijina anđelica Anne Vyalitsyna prekid su objavili početkom tjedna, a naglasili su da će ostati u dobrim odnosima. Adam Levin je prije Anne bio u vezi s Jessicom Simpson, Cameron Diaz i Marijom Sharapovom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.