Zvijezda Larinog izbora, glumica Ecija Ojdanić otkrila je što smatra najvećom tajnom uspjeha tog planetarno popularnog serijala.


U intervjuu za Studio Ecija, poznatija kao Nela, rekla je kako nije očekivala toliki uspjeh, te da i djeca u vrtiću znaju za njom uzvikivati 'Nela, Nela, Nela!'.
'Mislim da je tajna što smo pokazali da se i u toj formi može napraviti dobar posao. Ne snimamo 30 scena dnevno, nego 20 i u tom sporijem ritmu daje se prostor i glumcima i redateljima da dođu više do izražaja, a to utječe na kvalitetu', misli Ecija.

>> 'Važno je redovito podgrijavati vatru'

Vezani članci Slika nije dostupna Ecija o ženama i ženskim problemima! Slika nije dostupna 'Važno je redovito podgrijavati vatru'

No unatoč odličnoj atmosferi na snimanju i uspjeha same serije, bilo je trenutaka kad je Eciji bilo poprilično teško.


'Bilo je trenutaka kad su se zaredala snimanja po lokacijama, u Splitu i Lovranu, pa sam se pitala hoću li to moći zbog djece. Patim i ja kao majka, jer mi nedostaju, bez obzira na sve dadilje i bake. No tu su mi stvarno izašli u susret, snimam jako malo izvan Zagreba, što je sreća. Volim svoj posao, svoju djecu, svoju obitelj i sve to radim iz ljubavi, a kad te ljubav tjera – ide', zaključila je glumica.