Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tajči se vratila u Zagreb i za klince potrošila svotu u vrijednosti jednog ponovnog auta!


Popularna pjevačica Tatjana Cameron, svima nama poznatija kao Tajči potrošila je svotu novca u vrijednosti jednog polovnog auta! Razlog je taj što je svojoj djeci htjela pokazati svoj rodni grad. Nije došla zbog svoje turneje 'Ludujmo s dušom', već je samo svratila na ljetovanje i na druženje s obitelji.

Vezani članci Obitelj Maršanić bila na sastanku u Gradskom poglavarstvu u Zagrebu (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) - 1 Obitelj čija je zemlja na okretištu tramvaja tvrdi da im Grad Zagreb i ZET prijete ''da će od njih napraviti primjer drugima'' Ivica Ivić (Foto: Marko Prpic/PIXSELL/Ivica Ivić) Razgovarali smo s muškarcem koji je pronašao 2,5 kg eksploziva u prtljažniku: "Stalno mi prijete smrću. Jednom sam ispod brisača našao metak"

'Mogla sam kupiti dobar polovni auto za novce koje sam potrošila da dovedem svoju djecu u Zagreb, ali kad ih vidim kako spavaju na mom starom krevetu u istoj sobi koju smo dijelile ja i moja sestra tijekom najljepših godina mog djetinjstva, sreća koju osjećaj je neusporediva s posjedovanjem ikakvog auta koji bi se mogao kupiti novcem :)', napisala je na svom Facebook profilu.