Bliska prijateljica obitelji Jackson u jednom se dnevnom talk showu osvrnula na nedavni incident u obitelji te dala svoj komentar na situaciju.


Soul diva Gladys Knight bliska je prijateljica s obitelji Jackson već godinama, a neki dan se pojavila kao gost u emisiji 'The Talk' gdje je prokomentirala ponašanja Michaelove kćeri Paris.

>> Obiteljska drama eskalirala: 'Ti razmažena mala gaduro'

Vezani članci Paris Jackson Jedina kći preminulog kralja popa je odrasla: Teška je 100 milijuna dolara, a tvrdi da se skriva da joj je otac ubijen Enver Beka - 2 Očajni otac 100 noći proveo na Jelačićevu trgu tražeći istinu za preminulu kćer

Paris Jackson nedavno se posvađala sa svojom tetom Janet Jackson te joj izgovorila mnogo ružnih stvari, a na kraju ju je i pokušala istjerati iz kuće.

'Koliko godina ima Paris?14? A koliko ima Janet? Tko tu kome popuje? Janet ju je s pravom nazvala razmaženom gadurom' rekla je Gladys.

'Da se tako ponašala prema meni, ostala bi bez zubiju. Toj maloj treba pokazati da se stariji poštuju' dodala je.

Odnosi u obitelji Jackson poputno su se promijenili nakon Michaelove smrti, a uzrok tome mnogi navode činjenicu da je kralj popa svoje nasljedstvo ostavio samo djeci.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.