Prema pisanju američkih medija, u svijetu slavnih i poznatih je još jedan skandal na pomolu!


Sestra reality zvijezde Kim Kardashian, Kourtney, u trenutku kada je samo tjedni dijele od rođenja drugog djeteta saznala je zapanjujuću vijest o dečku Scottu Disicku te je uslijedio - prekid!

>> Kardashianke potpisala ugovor vrijedan 40 milijuna dolara!

Vezani članci Lorenzo Gentile - 2 Je li u Petrinji bilo krađe humanitarne pomoći? Talijan tvrdi: "Paketa nije bilo. Optužili su me da smo poslali popišanu robu." U općini mu dobacuju: "Mafijo" Cijepljenje protiv koronavirusa, ilustracija Skandal nad skandalima: Starije i ugrožene "cijepili" praznim špricama, pokrenuta hitna istraga

Časopis Life&Style navodi kako Scott ima nekoliko privatnih snimaka, gdje se 'zabavlja' s mnogim djevojkama.
'Scott je bio opsjednut sa seksom. U kuću je dovodio skupine djevojaka i radio s njima razne stvari, a neke večeri su i snimljene. Sigurno postoji osam ili devet takvih vrpci. Tada smo mislili da, ako se počnemo snimati za vrijeme seksa, možda postanemo slavni jednoga dana. Scott se sada našao u reality showu, oduvijek se htio probiti i postati slavan', izjavio je njegov prijatelj Donald.

Iako se Scottova 'divlja strana' događala prije nego li je upoznao Kourtney, izgleda da je to 33-godišnjoj budućoj mami bila kap koja je prelila čašu. U prilog tome ide i činjenica da je Kourtney u Los Angelesu s njihovim 2-godišnjim sinom Masonom, dok Scott već neko vrijeme boravi u New Yorku.

Life & Style otkriva kako ga je Kourtney izbacila iz zajedničkog doma, a da stvar bude još čudnija - sve je to zabilježeno kamerom za novu sezonu njihovog show Keeping Up With The Kardashians.
Je li cijela svađa istina ili samo scenarij za što papreniju novu sezonu realityja – brzo ćemo doznati!


Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.