Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki mediji su već pisali o tome kako otac Katie Holmes pomaže svojoj kćeri u postupku razvoda, no sad su se pojavila nagađanja kako upravo on stoji iza ove njezine velike odluke o samom razvodu.


67-godišnji umirovljeni odvjetnik Martin Holmes pomogao je svojoj kćeri izvesti ovaj iznenadni potez oko razvoda petogodišnjeg braka.

Vezani članci Tom i Suri Cruise Bila je najfotografiranije dijete u Hollywoodu, no odrasla je daleko od otuđenog oca i naslijedila najbolje od prelijepe mame Katie Holmes, Emilio Vitolo Svi su primijetili njezin umoran pogled, a izostalo je izmjenjivanje nježnosti s dragim kao prošlih mjeseci

'Marty je veoma strog čovjek. Moraš ga slušati ili ne želi imati posla s tobom', opisao je Katienog oca jedan od njegovih bivših suradnika. 'On vjeruje kako postoje samo dvije vrste pravila - zakonska i njegova'.

>> Njihovih 7 godina u fotografiji. Pogledajte!

Ovaj otac petero djece bavio se građanskim pravom pa je prava osoba koja može savjetovati kći o problemima s kojima se suočava. Prema svemu sudeći, Marty i njegova supruga Kathleen napokon su zadovoljni jer su dobili natrag svoju kćer za koju su smatrali kako je pod konstantnom kontrolom supruga Toma. Još prije sedam godina, kad su Katie i Tom tek počeli hodati, njezini roditelji su bili zabrinuti. Unatoč tome, Martin je u javnosti uvijek hvalio zeta nazivajući ga humanitarcem, a ni Katie nije primijetila ikakve trzavice među njima.

No, ostaje činjenica kako su roditelji 33-godišnje glumice zadovoljni trenutnim stanjem njihove kćeri. Ostaje samo pitanje je li zadovoljna i ona.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.