Na engleskoj premijeri svog filma 'W.E.' kraljica popa Madonna se pojavila u elegantnoj crnoj haljini. No fotografija je nešto drugo zapelo za oko...


Uz haljinu, kao modni dodatak, imala je crvene kožne rukavice. Vidjevši to, britanski mediji su se raspisali o Madonninoj opsjednutosti.

Vezani članci Britney Spears - 5 Svjetska zvijezda slomila se pod teretom slave: Njezine šokantne fotografije iz 2007. tada su obišle svijet Madonna Sin joj ima 20 godina, a novi dečko 26, trenutačno skupa uživaju na egzotičnom obiteljskom odmoru

Naime, rijetko kada se može vidjeti glazbenu ikonu bez rukavica. Pogotovo u posljednjih nekoliko godina, nikad ne izlazi bez da pokrije ruke.

Poneke njezine slike pokazuju i zašto. Ruke definitvno otkivaju ono što njezino 53-godišnje lice uspješno sakriva- godine.

Madonna je većinu života podvrgnuta strogom načinu života, koji uključuje kalorijski smanjene obroke i makrobiotičku dijetu. Uz to, pjevačica vježba četiri sata svaki dan!

Taj kontrolirani program vježbanja joj je podario figuru koju ima, ali joj nije baš utjecao dobro na ruke, koje je postarao. Vježbe kojima se podvrgava pojačavaju protok krvi i zato su žile na rukama deblje.

Svaku ženu pogađa starenje, pogotovo na rukama, gdje je koža uvijek tanka, ali s godinama postaje još tanja. Znakovi starenja se mogu (po)malo sakriti sa raznim kozmetičkim tretmanima, ili u Madonninom slučaju, rukavicama.