Gotovo sve su u četrdesetima, gotovo su jednako zaposlene kao i prije dvadeset godina te se gotovo nisu promijenile - one su supermodeli iz 90-ih Naomi, Cindy, Claudia, Eva, Christy, Linda i Kate.


Legendarne supermodele iz zlatnih devedesetih svi znamo već i po imenu - Cindy, Linda, Naomi, Claudia, Eva, Christy i, naravno, vječna djevojčica Kate, te su one definitivno utjecale na cijelu modnu industriju.

>> Napokon otkrila tajnu kako i u 41. godini izgleda kao da joj je 20!

Vezani članci Naomi Campbell (Foto: Instagram) Prekrasna manekenka koja i u 49. godini izgleda savršeno htjela je imati djecu s Robertom De Nirom Kate Moss Ljepotica koja je harala modnim pistama mogla je popiti litru votke na eks, a danas voli kuhati

Počevši od Naomi Campbell koja je bila prva Afroamerikanka koja je krasila francuski i britanski Vogue, Linde Evangeliste koju cijeli svijet pamti po famoznoj izjavi da ne ustaje iz kreveta za manje od 10.000 dolara, do nenadmašne Kate Moss koju su otkrili s 15 godina na aerodromu, a proslavila se u časopisu The Face.

>> 23 godine poslije: Jednako zanosna!

Iako su danas gotovo sve u četrdesetima (jedino Kate i Eva još nisu prešle tu čarobnu brojku), i dalje žare i pale modnom scenom ne obazirući se na mnoštvo mladih modela koji se svaki dan pojavljuju.

Claudia Schiffer nedavno je u čast velike obljetnice Guessa snimila kampanju u kojoj izgleda senzacionalno, Naomi je doista 'crna pantera' kao i kad je s 18 godina zasjala na naslovnici francuskog Voguea, a zanosna 46-godišnja Cindy ostavlja bez daha jednako kao i prije dvadeset godina.

>> 'Pojedi malo ugljikohidrata k****!'

Supormodeli našeg doba i danas krase mnoge naslovice, no svima će ostati zapamćene u spotu Georgea Michaela 'Freedom'! Podsjetimo se zajedno!