Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su se u srpskim medijima pojavili natpisi da će zečica Anastazija Buđić, a ne Soraja Vučelić ići na svjetsko Playboy natjecanje, Zečica godine je to odlučno demantirala.


'Ma to je smiješno. Evo ja sam upravo sada došla iz Playboyjeve redakcije i svi smo se smijali natpisima da će Anastazija Buđić ići na svjetsko Playboy natjecanje.

Ja sam jedina prava pobjednica i legitimna Zečica godine i kao takva ću na ljeto ići na jedan jedini legitimni izbor za Playmate svijeta, a to je onaj koji će se održati u Los Angelesu pod pokroviteljstvom samog Hugha Hefnera', kazala nam je Soraja Vučelić koju smo nazvali ne bi li doznali pravu istinu o napisima koji su osvanuli u srpskim medijima.

>> Soraja ponovno pokazala sve svoje moćne atribute

Soraja nam je također otkrila da se na Playboy natjecanje na Filipinima može prijaviti bilo koja Playboyjeva djevojka, što je po njezinom mišljenju Anastazija i učinila, te su nakon toga osvanuli natpis da će je ona zamijeniti na svjetskom natjecanju, no na jedini pravi legitimni izbor u Los Angelesu odlaze samo Zečice godine, tako da je njezin odlazak u Los Angeles nije nimalo upitan.

'Vodstvo izbora za svjetsko Playmate natjesanje me je već kontaktiralo kao Zečicu godine iz SAD-a i već su krenule pripreme za moj odlazak na natjecanje u Los Angeles koje će se održati ovog ljeta', kazala nam je Soraja.