Uživajući u teniskim mečevima na US Openu, nisu si mogli pomoći: na nagovor okupljenih ponijela ih je atmosfera - i pao je poljubac!


Upravo takav scenarij se odvio u publici dok je bila pauza teniskog meča.

Vezani članci Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Preminula glumica 37 godina je voljela jednog muškarca s kojim se uselila nekoliko dana nakon fatalnog susreta Chantel Jeffries i Diplo Nju ne zanimaju muškarci bez statusa, a sada je upecala još jednog puno slavnijeg od sebe

Naime, Nicole Kidman je u društvu supruga Keitha Urbana pratila igru, dok ih u jednom trenutku nije uhvatila kamera  na velikom platnu, što je bio dovoljan znak da Ketih mora učiniti ono neizbježno - poljubiti svoju dragu.

>> Uhvaćeni poljubac najpoznatijeg čovjeka na svijetu

Na opće oduševljenje, poljubac Nicole i Keitha, iako kratak, izvukao je osmijeh na lice cijeloj publici.

Inače,  'kiss cam' je uobičajna stvar  za vrijeme pauze sportskih događanja, poglavito ako je riječ o košarkaškim utakmicama. Tako su mnogi slavni parovi završili na platnu velike kamere i morali se poljubiti - Beckhamovi, Timberlake i Jessica Biel, Obama sa suprugom Michelle. Sretnoj listi priključili su se i supružnici Kidman i Urban!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.