Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lijepa američka rnb pjevačica Cassie snimila je spot za svoju pjesmu 'King of Hearts' koji je vrlooo seksi i provokativan.


'Snimila sam spot s Chrisom Simsom i on je napravio puno rock spotova u prošlosti tako da sam htjela isprobati nešto drugačije, nešto potpuno drugačije od mene', izjavila je ljepotica za američke medije te dodala: 'Snimali smo blizu Malibua, u jednoj predivnoj kući. Bilo je zaista odlično, vrlo zabavno!'

Vezani članci Rebecca Black Prije 9 godina objavila je video koji joj je uništio život kad su ju zbog njega počeli zlostavljati vršnjaci Nina Badrić Novi hit Nine Badrić kojim je osvojila čitavu regiju dobio je i svoj video spot

Inače je njen 'mentor' poznat reper Puff Diddy koji za svoju štićenicu ima samo riječi hvale. 'Njen stav je nevjerojatan. Ona je definitivno jedna od najzločestijih cura u biznisu. Vjerujte mi, na ovom albumu Cassie će vam pokazati sve što ima', pohvalio se.

Dok ne izađe cijeli video koji će zasigurno biti vrlo zanimljiv, donosimo vam kratak uvid u poslasticu koja vas čeka, zato ne zaboravite na Cassie!