Iako su jučer posljednje informacije govorile suprotno, sada je i službeno: Heidi Klum i Seal se definitivno rastaju.


Oboje su potvrdili da su se nakon sedam godina braka ipak odlučili na razvod. U priopćenju za javnost stoji da su nakon 'puno truda i razmišljanja' odlučili rastati, zbog 'međusobne udaljenosti'.

Vezani članci Slika nije dostupna Ljepotica uživala u igri s djecom Slika nije dostupna Goli video Seala i Heidi Klum

'Iako smo uživali sedam godina u vrlo odanom i sretnom braku, nakon mnogo razmišljanja smo se ipak odlučili na rastavu. Neizmjerno cijenimo jedan drugog, ali međusobna otuđenost je učinila svoje.Ovo je iznimno osjetljiv period za nas, stoga ćemo se najviše potruditi da u tome što bolje zaštitimo našu djecu. Zahvaljujemo našoj obitelji, prijateljima i obožavateljima, te molimo sve za malo privatnosti', stoji u priopćenju.

Heidi i Seal u vezi su bili od 2004.godine,a vjenčali su se godinu poslije. Tijekom šest godina braka dobili su troje djece šestogodišnjeg sina Henryja, petogodišnjeg sina Johana i trogodišnju kćer Lou, a Seal je usvojio i najstariju kćer Heidi Klum, sedmogodišnju Helene (Leni), koju je manekenka dobila u prethodnoj vezi s talijanskim biznismenom Flavijem Briatoreom.

Par je bio poznat po svojoj čvrstoj vezi, a Heidi je nekoliko puta u javnosti već davala izjave o tome kako održavaju strast u braku. Seal je lijepoj manekenki posvetio mnoge pjesme, a svake godine obnavljali su bračne zavjete.