Prve proljetne zrake sunca konačno su provirile, stoga je vrijeme za buđenje iz 'zimskog sna'.


No osim dobrog raspoloženja, toplije vrijeme najavljuje i skidanje brojnih slojeva zimske odjeće. Istražili smo kakve mjere naše zvijezde poduzimaju kako bi do ljetnih mjeseci izgledale što bolje, te što savjetuju drugima. Zdrav duh u zdravom tijelu! Iako se tjelovježbi brojni okreću tek netom prije ljeta, naši poznati već su odabrali svoje omiljene rekreacijske režime.

Vezani članci Kćeri slavnih Možete li pogoditi tko su slavni roditelji ovih ljepotica? Čini se da su neke pokupile svu ljepotu od mama Slavni KVIZ koji je izbezumio mnoge: Provjerite možete li prepoznati ovih 20 zvijezda prema slikama iz mladosti

'Dugo vremena radim jogu, i jako preferiram boravak u prirodi. Mislim da je najbolje za tijelo kontinuirano ga osjećati, biti u skladu s njim – i kad je zima i kad je toplo, onda je nekako lakše sve prebroditi', ističe fotografkinja Mara Bratoš.

Mlada dizajnerica Anamarija Asanović ima druge savjete.
'Zumba, tamo se baš dobro ispušem, dođe neka pozitivna energija. Ali odjeća zna uveseliti, ako se znaš lijepo obući, to dosta pomaže kod samopouzdanja.Naravno, i sunce. Čim dobijemo malo boju, sve ljepše izgleda, zaključila je.

No posljednju riječ ipak ima fitness stručnjak Mario Valentić.
'Treba hodati svaki dan po 60 minuta, to bi bilo super. A nevačer se ne treba prežderavati. Što više ići van, u prirodu', zaključio je. Što su još otkrili, pogledajte u prilogu Scene!