Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nogometni klub Slaven Belupo je na otvorenju ovogodišnje prvoligaške sezone u Koprivnici, u utakmici protiv NK Zagreb, dobio neočekivano 'pojačanje' u obliku super bujne Nives Celzijus koja će danas na teren utrčati u njihovom dresu!


Iako je dotična informacija već poznata nekoliko dana, zaposlenici radija Plavi 9 su nazvali Nives Celzijus da im malo prokomentira svoj današnji nastup, te su je pitali da li je to bio prvi takav promotivni poziv od nekog od nogometnih klubova.

Vezani članci Sve više nesreća motociklista - 6 Tko je kriv za nesreću u kojoj su izgubljena dva života? "Motocikl je projektil..." Bujne djevojke (Foto: Instagram) Žele širiti dobro raspoloženje cijelim svijetom, mogu li oraspoložiti i vas?

'Ma mene vole svi nogometni klubovi, ali ovo prvi poziv takve vrste za sada', izjavila je Nives. Nadodala je da ima vrhunskog trenera, misleći naravno na svog muža, nogometaša Dinu Drpića, te je nadodala da tehnicira – 'do jaja!'

A što se tiče njezine pozicije na terenu, Nives je za Plavi 9 izjavila da je 'čista napadačica', tako da vjerujemo da nas danas očekuje prava delicija u Koprivnici jednom kada bujna spisateljica utrči na teren u dresu NK Slavena Belupa!

Potvrđena je i informacija da će Nives na teren sletjeti helikopterom, a taj su podatak prenijeli španjolski sportski dnevnik Marca, kao i televizijska kuća NBC, čije će kamere biti na licu mjesta.