Marston Hefner, sin vlasnika Playboyja uhićen je nakon što je pretukao svoju djevojku Claire Sinclair, koja je inače 2011. proglašena za zečicu godine.


Kako izvještava TMZ, sin Hugha Hefnera je uhićen nakon što je fizički napao svoju djevojku Claire Sinclair. 21-godišnji Marston Hefner, koji se s 20-godišnjom Claire viđa od kolovoza 2010., se sa svojom djevojkom sukobio u nedjelju navečer, te ju je tijekom svađe izudarao šakama u trbuh i neke druge dijelove tijela, nakon čega joj nije dozvolio da napusti kuću u Pasadeni, u kojoj se čitava drama odvijala.

Vezani članci Slika nije dostupna Napustio nas je mecena erotike i lijepih žena: Hugh Hefner preminuo u 91. godini Slika nije dostupna DRAMA HUGHA HEFNERA 'Teži samo 40 kg, a njegovo zdravstveno stanje drži se u tajnosti'

Nakon što joj je spriječio odlazak, Claire je nazvala svoje roditelje, koji su zatim nazvali policiju. Nakon što su organi reda stigli, odmah su uhitili Marstona, a TMZ izvještava da je tijelo Playboy zečice godine bilo prepuno masnica i ogrebotina.

Marston je nakon uhićenja tvrdio da je nije ni pipnuo, te je u jutro pušten iz pritvora uz jamčevinu od 20.000 dolara. Čitav incident za sada iz vile Hefnerovih još nitko nije komentirao.